Sociale doelen samen bereiken

Varna, haar inwoners en de overheid, zijn sinds de val van het communisme eind jaren ’80, nadrukkelijk gericht op het Westen. Hierbij zijn zij niet alleen geïnteresseerd in de luxere levensstandaard van de West-Europese landen. Ook democratisch bestuur, de aanpak van criminaliteit en drugs, onderwijsmethoden en zorg zijn onderwerpen die de aandacht trekken. ‘Best practices’ nemen zij graag over. Wil jij of jouw organisatie meewerken aan maatschappelijke kwesties of kennis delen met organisaties in Varna? Wij brengen graag instellingen en organisaties in Varna en Dordrecht met elkaar in contact. Vorm en inhoud bepaal jijzelf.

Wil je meer weten?

Het bestuur geeft je graag meer informatie over hoe je kan samenwerken met instellingen in Varna. Of over hoe je kennis kan delen of uitwisselen en wie op jouw expertise staat te springen. Stuur een e-mail of bel met bestuurslid Madeleine Noteborn. Haar contactgegevens vind je rechtsboven.

projecten

"

Bulgarije is een land dat zich op economisch gebied sterk ontwikkelt. Het sombere grijs lijkt vervangen door kleur en optimisme.

"

Jan Tito – fotograaf